Phở Gá

Ingredienser:

Tilbehør:

Fremgangsmåde:

Kom skroget fra en kylling i en stor suppegryde med vand, løg, gulerødder, kanelstang, nelliker, ingefær, hvidløg, æbleeddike og fishsauce. Kog op og lad derefter simre svagt under låg i 2 timer.

Sigt skroget og fyld fra gennem en finmasket sigte. Kasser alt fyldet og skrog.

Kom suppen i en ren gryde og kom kyllingestykkerne i.

Lad det simre i 8-10 minutter, tilsæt nudler og smag til med lidt kokossukker eller rørsukker. Smag også om der skal mere fishsauce, salt, evt lidt peber eller lign i.

Anret alt fyldet på fade og tallerkner, så man selv kan forsyne sig og toppe sin suppe ved bordet.

Fordel suppen i skåle og server sammen med fyldet i fade.

Ved bordet kommer man så friske bønnespirer, krydderurteblade og chili på suppen, i de mængder man ønsker.

Dryp med lidt lime over og spiser derefter den varme suppe.

Prøv også at server lidt hakkede ristede cashewnødder til – det er også lækkert!