Spaghetti Carbonara

Opskrift til 3 personer

 

Ingredienser 

- 1 løg 

- 2 fed hvidløg 

- 250 g bacon i tern 

- 250 g spaghetti 

- 150 g frisk revet parmesan

- 2 æg

- 1/4 piskefløde 

- 1 sjat hvidvin 

- Masser af frisk kværnet peber

 

Sådan gør du: 

Sæt vandt over til spaghettien 

Steg baconen af på panden til den er næsten færdig

I mens baconen steger, laver du carbonara blandingen. Bland fløde, parmesan, æg og peber i en skål og pisk sammen

Tag baconen af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle

Svits løg og hvidløg af i fedtet fra baconen 

Put baconen tilbage på panden 

Tilsæt en sjat hvidvin til løgene og lad det fordampe 

Lad spaghettien koge efter anvisningen på pakken 

Skru ned til lav varme og tilsæt carbonara saucen  

Lad det stå og simre indtil spaghettien er færdig. Når vandet er hældt fra, vender du spaghettien i carbonara suacen. 

 

Retten er nu klar til servering. Hav evt. noget ekstra friskrevet parmesan klar.