Spaghetti Carbonara
Opskrift til 3 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 250 g bacon i tern
- 250 g spaghetti
- 150 g frisk revet parmesan
- 2 æg
- 1/4 piskefløde
- 1 sjat hvidvin
- Masser af frisk kværnet peber
Sådan gør du:
Sæt vandt over til spaghettien
Steg baconen af på panden til den er næsten færdig
I mens baconen steger, laver du carbonara blandingen. Bland fløde, parmesan, æg og peber i en skål og pisk sammen
Tag baconen af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle
Svits løg og hvidløg af i fedtet fra baconen
Put baconen tilbage på panden
Tilsæt en sjat hvidvin til løgene og lad det fordampe
Lad spaghettien koge efter anvisningen på pakken
Skru ned til lav varme og tilsæt carbonara saucen
Lad det stå og simre indtil spaghettien er færdig. Når vandet er hældt fra, vender du spaghettien i carbonara suacen.
Retten er nu klar til servering. Hav evt. noget ekstra friskrevet parmesan klar.